keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

We rock the party with no dj!

Olin Julialla yökylässä lauantaista maanantaihin ja meillä oli kahden yön aikana ihan hullun hauskaa ;D
Me pyöräiltiin ympäriinsä, riehuttiin lenkitettiin Merkkua ja kateltiin Pirates of the Caribbeania.

Sunnuntaina mentiin taas ajelemaan kaipolasta meille päin, ja mentiin yhdessä kohtaa tienyli semmoselle pikkutielle. Se loppu junarataan ja jatku radan toisellapuolella. Siinä missä rata alko oli joku varasto jonka taakse jätettiin pyörät. Sitten huomattiin sen varaston ovessa kuollu kala.
Jatkettiin matkaa radan yli, ja sitten siinä oli sellanen silta joen yli. Siihen jokeen tuli tehtaalta valtava putki ja vesi oli ihan mustaa, lisäksi se vesi oli niin kuumaa että se höyrysi ja haisikin ihan kamalalta. Sillan ja veden välissä oli ehkä 5cm väliä.

Sillan jälkeen tuli semmoset rappuset ja kiivettiin ne ylös. Siinä oli sitten sellanen nätti niitty ja polku. Meiän vieressä oikeella oli semmonen iso kyllti missä luki "TIE ALUEELLA LIIKKUMINEN OMALLA VASTUULLA. VAARA!" Vasemmalla oli eläimen raato. Säikähdettiin ihan kauheesti ja lähettiin äkkiä pois.
Jatkettiin suoraan tietä ja lopulta käännyttiin radan yli silleen että oltais päästy tallillekkin.
Me kumminkin käännyttiin sellaselle oudolle tielle, eikä ees tiedetty saiko siellä olla :/
Sitten Julia muisti, että sille oli joskus kerrottu, että joku siinä lähellä olevista teistä oli sellanen, et sinne ei saanu missään nimessä mennä ja me taidettii olla just sillä tiellä... No sitten käännyttiin ympäri ja lähettiin pois :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti