tiistai 14. elokuuta 2012

Blaah,blaah,blaah...

Tänään on olut kyllä ehdottomasti tylsin päivä sitten koulun alun...Aamulla oli ihan kummalinen oli ja kurkku oli kipee, joten jäin kotiin. Päivän mittaa välillä on ollu huono olo ja välillä hyvä olo.
Huomenna aion kuitenkin mennä kouluun, kun on valinnaisia ja hauun olla niissä mukana xD
Tänään oon siis lukenut kirjaa nimeltä sielunsyöjä, syöny, kattonut Twilightejä...Empä juuri muuta. Paitsi tietysti selvitellyt, että mitä sitä tulikaan läksyksi.
Sitten tossa aikanikuluksi muokkailin ulkoasua, ja siitä tuli yllättävän hieno! Tosin tuo banneri on aika järkyttävä, mutta koettakaa kestää, vaihdan sen joskus kun tulee talvisemmat kelit, ja onhan se itseasiassa aika mun tyylinen, että siitä vaan sitte osmankäämiä maisteleen xD

Laitoin tuonne myös kyselyn, että millasen erioispostauksen te haluaisitte, kun pitäähän semmonenkin tänne saada tungettua. Muistakaahan siis äänestellä mieleisintä vaihtoehtoa.
Nii, ja huomasi kaikki varmaan myös, että blogin nimi on vaihtunut. Nimen vaihdoin siksi, kun kesä on ohi.
Ja myös siksi, että tän blogin oli tarkotus olla pystyssä vaan kesän, mutta tän kirjottelu on niin kivaa, etten halua lopettaa ja lukioitakin on kokonaiset seitsemän - Jippii!

Taidanpa nyt lopettaa tän tyjänpäiväsen selosuksen ja laittaa muutaman koneelta löydetyn kuvan tähän lopuksi :)Kaikki neljä kuvaa on muuten mun ja Julian -ah- niin ikimuistoiselta Ähtärin reissulta :D

2 kommenttia:

 1. Miten me koko ajan osutaan samoihin paikkoihin! :O Olin myös viimeviikolla ähtärissä! :D

  - Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä :DD Jos ne sytkyt jotenki yhistää meiät tai jotain...joo ehkä ei kummiskaa xD

   Poista