torstai 13. syyskuuta 2012

Elämä-Lapselle Konserttiii

Eilen siis tuolla olin ja ihanaa oli <3 Esiintyjiä oli sairaan paljon; Loreen,Aste,JVG,Cheek,PMMP,The 69´n eyes, Sturm und Drang, Robin, Tuuli, Anna Puu, Jippu ja jotain ketä en muista :DD
Ennen suoraa lähetystä, tai sen aikana en muista kummin siellä kävi Heikki Paasonen selittämässä jotain meille.
Ja mähän siis olin siellä siksi, että TAYS:issta tehtiin sinne kummien järkkäämä retki, niin me oltiin aitiossa...Joten, siellä aitiossa meitä kävi moikkaamassa Elastinen ja Cheek<3 ja sain molempien nimmarin!!
Matka muisto

Kaitästäjotaintajuukuntässäonniinkunseareena

Elastinen<3


Cheek

Tossa vielä hyvin laadukas video Sturm Und Drangista :)
-------------
Tänään oli koulussa ihan hullu päivä:
Terveystieto:Meillä puhuttiin siitä, miten toimitaa jos tulle tulipalo ja kerrottiin että jokupäivä saattaa olla sellane palohälytys harjotus.
Bilasntunti:Alkoi hälytyskellot soida ja kaikki ryntäs(koko koulu) ulos ja oltiin tietysti sukkasillaan ja maa oli niin kuivaa niin kuivaa, sinne jäähallin taa juostii kun siellä on sellane kokoontumis paikka. Siellä kuultii reksiltä että se ei ollu mikää harjotus vaa kemian luokassa oli oikeesti ollu kaameet sauhut ku ne oli polttanu hiilidioksidii..
Enkuntunti:Taas alkoi kellot soida ja taas lähettiin ulos, mutta ennen kun oltiin ulkona tuli kuulutus, että seiskat oli vaan polttanut hehkulamppuja eli taas oli palanu :DD Sitten kun oltiin palaamassa luokkaan ja melkeen luokan ovella ne kellot alkoi taas soida, mutta mentiin vaan luokkaan ja jatkettii tuntia.

Että tollanen päivä meillä::))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti